BIJOU BIZARR(E)

Va urez bine ati venit in galeria mea de bijuterii ciudate.

Ce inseamna BIJOU-BIZARR(E) ? Bijuterii cu atitudine, pentru femei curajoase. Pe langa bijuteriile din pietre semipretioase, impletite sau crosetate cu sarma, veti gasi aici bijuterii din cele mai neobisnuite materiale...Le confectionez din lemn, taiat din crengi de copaci, din scoarta de copac, le modelez din lut...si tot ce altceva mai poate fi transformat intr-un accesoriu care sa va scoata din anonimat.
Vizionare placuta si...la cat mai multe achizitii! :)
Toate informatiile despre pietre sunt de pe site-ul ACVARIA.COM.
Daca doriti sa revedeti...vechiul blog http://cerceidinpietre.blogspot.ro/

miercuri, 3 iulie 2013

CORAL...

"  * Piatra provenita din scheletul coloniilor de corali de pe fundul marilor tropicale. Este de natura organica la fel ca perla, chihlimbarul si jaisul.
Guvernate de Marte, cristalele rosii maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere. Recomandate pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Marte: performante in sport, sex, curaj, energie fizica, afirmare, implinirea dorintelor proprii, succes, indrazneala, victorie in conflicte si competitii, suprematie, lupta. Sunt pietre care il fac pe purtator sa se evidentieze, sa se manifeste cu personalitate, sa atinga puterea, deci sunt pentru cei care vor sa devina primii in tot ce fac: sefi, directori, sportivi. Atrag succesul in domenii caracterizate de concurenta si lupta pentru afirmare. Amplifica si imbunatateste viata sexuala, sporind pasiunea erotica. Femeile il pot purta pentru a avea succes la barbatii, iar barbatii pentru a avea succes in fata adversarilor. Protejeaza impotriva atacurilor fizice si psihice, a ranilor, a violentei si agresivitatii sub orice forma, a greselilor din impulsivitate sau graba, a accidentelor. Mesajul lor: fii curajos, actioneaza, lupta, fii primul!
-AVERTISMENTE
* Este o piatra sensibila, se zgarie usor.
* A se curata doar cu apa rece, apa curenta si scurta expunere la soare.
* A nu se folosi purificarea cu sare.
* A se feri de abraziune, caldura, transpiratie, produse cosmetice care il pot decolora in timp.
* In timp, isi poate modifica luciul si culoarea.   " (acvaria.com)


40 RON





















65 RON




40 RON - combinatie de coral si lava vulcanica 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu