BIJOU BIZARR(E)

Va urez bine ati venit in galeria mea de bijuterii ciudate.

Ce inseamna BIJOU-BIZARR(E) ? Bijuterii cu atitudine, pentru femei curajoase. Pe langa bijuteriile din pietre semipretioase, impletite sau crosetate cu sarma, veti gasi aici bijuterii din cele mai neobisnuite materiale...Le confectionez din lemn, taiat din crengi de copaci, din scoarta de copac, le modelez din lut...si tot ce altceva mai poate fi transformat intr-un accesoriu care sa va scoata din anonimat.
Vizionare placuta si...la cat mai multe achizitii! :)
Toate informatiile despre pietre sunt de pe site-ul ACVARIA.COM.
Daca doriti sa revedeti...vechiul blog http://cerceidinpietre.blogspot.ro/

joi, 1 august 2013

Targ in week-end...

...de aceasta data, in Centrul Vechi, in locatia numita La Historia, vis-a vis de Teatrul de Comedie.

Ce se intampla acolo:

"Bijuterii handmade, accesorii & haine vintage, crème bio, obiecte inedite, precum si ultimele creatii ale tinerilor designeri autohtoni, dar si multe alte minunatii pregatite sa reinventeze universul feminine, vin la cel mai inovativ targ al acestei veri – Fashion (F)Estival. 

Un eveniment care va crea istorie gratie multitudinii de produse, curcubeului de culori si talentului participantilor, relevat in fiecare obiect, – instrumente perfecte pentru a face din week-endul 3-4 august o experienta de shopping deosebita.

Totul se va petrece intr-o locatie cu traditie din Centrul Vechi al capitalei – La Historia (Str. Sf Dumitru, nr. 3), gazda ce va fi bucuroasa de oaspeti si ii va astepta cu bauturi reci ca gheata savurate intr-o ploaie fina de stropi de apa.

Totodata pe parcursul celor doua zile, intre orele 12:00 -20:00, organizatorii pregatesc surprize pe placul tuturor. De la discounturi spectaculoase si pana la prezentari de moda, sedinte de make-up sau hair-styling, vizitatorii vor avea toate motivele pentru a-si petrece zilele libere sub semnul relaxarii, bunei dispozitii si distractiei. 


Sambata si duminica (3-4 august) clientele fashion-iste vor beneficia de un make-up profesional marca Elena Panait. 
Duminica, 4 august cam pe la aceleasi ore iti oferim premii si te pregatim de party...cu o coafura in trend by Alina"


V-am convins?
Va astept cu drag si cu binecunoscutele bijuterii mai mult sau mai putin bizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu