BIJOU BIZARR(E)

Va urez bine ati venit in galeria mea de bijuterii ciudate.

Ce inseamna BIJOU-BIZARR(E) ? Bijuterii cu atitudine, pentru femei curajoase. Pe langa bijuteriile din pietre semipretioase, impletite sau crosetate cu sarma, veti gasi aici bijuterii din cele mai neobisnuite materiale...Le confectionez din lemn, taiat din crengi de copaci, din scoarta de copac, le modelez din lut...si tot ce altceva mai poate fi transformat intr-un accesoriu care sa va scoata din anonimat.
Vizionare placuta si...la cat mai multe achizitii! :)
Toate informatiile despre pietre sunt de pe site-ul ACVARIA.COM.
Daca doriti sa revedeti...vechiul blog http://cerceidinpietre.blogspot.ro/

luni, 23 septembrie 2013

FEMEI PE MATASARI - Festival Urban, editia a III- a...

Cu ceva ani in urma (nu stiu daca mai e valabil si astazi ) se spunea ca strada Matasari are o natura ambivalenta. Ziua e o strada ca oricare alta din zona, dar noaptea se transforma . Devine strada placerilor pe bani. Femei care se vand la colt de strada , pe bani putini, oricui si oricand. 

De la organizatori citire:

"Obiectivul proiectului „Femei pe Mătăsari”, este schimbarea percepției asupra acestei zone, dar acest obiectiv nu va fi atins într-o singură noapte, ci în 3 zile și 2 nopţi. Un adevărat maraton al artei și culturii prin care ne propunem să dezvăluim fața nevazută și nebănuită a zonei Mătăsari. Femeile nu se vor mai vinde la colț de stradă, ci își vor expune arta, talentul pentru a răsturna valorile negative ale acestei zone și pentru a redefini rolul femeii în societate.


27,28,29 septembrie 2013
Festival Urban “Femei pe Mătăsari”
Bucureşti, str.Mătăsari


Ajuns la a 3-a ediţie, Festivalul “Femei pe Mătăsari” stă de data aceasta, sub semnul EXCELENŢEI!

Trei zile, o stradă, zeci de proiecte, modă, dans, spectacole de teatru şi o scena pe care vor urca mulţi artişti în două zile dedicate muzicii.
În acest ultim weekend din septembrie sărbătorim excelenţa definită de femeile puternice din jurul nostru: prietene, iubite, surori, mame, soţii. Femei care au depăşit limite, prejudecăţi, graniţe, realităţi. Femei pentru care s-au inventat complimentele, superlativele şi verbele „a fi”, „a deveni”, „a reuşi”.
Pentru ele organizăm festivalul urban Femei pe Mătăsari, pe ele le aplaudăm timp de trei zile cu invitaţi de seamă.

PRIVEŞTE-te - fashion show Wilhelmina Arz cu susţinerea Cristinei Bâtlan, Mădalinei Lazăr Mocanu si a lui Laurent Tourette pe muzica live a celor de la Les Elephants Bizzarres. Seara se va incheia cu Dj Sasha@Home Mătăsari ( vineri 27 septembrie)
Marina Voica și Silvia Dumitrescu ne vor onora cu excelența lor în muzică.
Plimbaţi-vă pe Mătăsari sâmbată şi duminică şi veţi avea surpriza să vă întâlniţi cu prietenii noştri de la OCS , MOONLIGHT BREAKFAST, Robin and the Backstabbers , We singing colors, Pimp, Moebius,Violent Monkey, cu Emanuel Mirea , Muse Quartet şi mulţi alţii."


Deci, va astept la prima mea iesire pe Matasari, cu bijuterii dedicate femeilor puternice, femeilor nonconformiste, femeilor care isi depasesc limitele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu