BIJOU BIZARR(E)

Va urez bine ati venit in galeria mea de bijuterii ciudate.

Ce inseamna BIJOU-BIZARR(E) ? Bijuterii cu atitudine, pentru femei curajoase. Pe langa bijuteriile din pietre semipretioase, impletite sau crosetate cu sarma, veti gasi aici bijuterii din cele mai neobisnuite materiale...Le confectionez din lemn, taiat din crengi de copaci, din scoarta de copac, le modelez din lut...si tot ce altceva mai poate fi transformat intr-un accesoriu care sa va scoata din anonimat.
Vizionare placuta si...la cat mai multe achizitii! :)
Toate informatiile despre pietre sunt de pe site-ul ACVARIA.COM.
Daca doriti sa revedeti...vechiul blog http://cerceidinpietre.blogspot.ro/

miercuri, 27 martie 2013

Cuarturi crosetate

 DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI:
Guvernate de Luna, cristalele albe, incolore sau argintii confera puritate si liniste interioara, o forta de protectie impotriva oricarui tip de pericol. Deschid la nivel emotional pe cei care nu stiu sa iubeasca, sporesc instinctul matern si imbunatatesc relatiile de familie, ajuta la mentinerea unei stari echilibrate de sanatate.
Guvernate de Venus, cristalele roz emit o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura. Relaxeaza trupul si mentalul, aduc calm in suflet si fericire pe chip. (acvaria.com)

Colier crosetat din sarma de cupru argintata si chips-uri de cuart de stanca, cuart roz si cuart cherry. Pandantul este o camee lucrata manual, din lut. Culorile din poza sunt putin mai pronuntate decat in realitate.
40 RON
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu