BIJOU BIZARR(E)

Va urez bine ati venit in galeria mea de bijuterii ciudate.

Ce inseamna BIJOU-BIZARR(E) ? Bijuterii cu atitudine, pentru femei curajoase. Pe langa bijuteriile din pietre semipretioase, impletite sau crosetate cu sarma, veti gasi aici bijuterii din cele mai neobisnuite materiale...Le confectionez din lemn, taiat din crengi de copaci, din scoarta de copac, le modelez din lut...si tot ce altceva mai poate fi transformat intr-un accesoriu care sa va scoata din anonimat.
Vizionare placuta si...la cat mai multe achizitii! :)
Toate informatiile despre pietre sunt de pe site-ul ACVARIA.COM.
Daca doriti sa revedeti...vechiul blog http://cerceidinpietre.blogspot.ro/

marți, 26 martie 2013

Ochi de tigru...

 " DESPRE CULOAREA DOMINANTA A CRISTALULUI: Guvernate de Soare, cristalele orange sau aurii intra in relatie cu personalitatea individului. Confera energie de a ne manifesta cu mai multa incredere, maresc creativitatea si capacitatea de expresie, ajuta la descoperirea talentelor personale. Stimuleaza, incurajeaza, trimit la actiune. Confera protectie si putere de a reusi in viata. Atrag succesul, afirmarea, reusita, norocul, sansa. Scot la iveala adevarata personalitate sau ajuta la manifestarea propriei individualitati. Alunga timiditatea, neincrederea, ajuta la iesirea din anonimat pentru a arata lumii adevarata valoare. Confera stralucire, unicitate, mandrie celui care le poarta si atrage atentia asupra purtatorului. Sunt pietre optimiste, norocoase, aducatoare de succes. Protejeaza impotriva ghinionului, a nereusitei, a nesansei. Mesajul lor: afirma-ti personalitatea, traieste, impune-te, iubeste, fii mandru de tine!
ESTE O:
* Piatra a norocului, inclusiv la jocuri de noroc, loto, bingo, casino
* Piatra a femeilor de afaceri

 (acvaria.com)

Set- pandant si cercei - pandantul este lucrat dintr-o piatra negaurita de "ochi de tigru", invelit in sarma de cupru, iar cerceii din margelute din aceeasi roca (in poza nu au tortite, ulterior au fost puse si tortitele)

35 RON





















Bratara croseta cu sarma de cupru si chips-uri de "ochi de tigru"
50 RON


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu